ТЕМА

Как да създаваме стойност за клиента и да привличаме стойност от него?

В опита си до момента установих, че огромен процент от малкия и среден бизнес в България има грешно разбиране за (онлайн) маркетинга, в следствие на което има грешни очаквания,  а от там идва и голямото разочарование.

Не са редки случаите, при които определени фирми допускат, че след като са открили даден продукт на конкурентна цена, това е небходимо и достатъчно условие, продукта им да бъде купуван от потребителите. Грешното разбиране на пазара и потребностите на целевите клиенти, води до грешна комуникационна стратегия, а от там до временни или никакви резултати.

Поради тази причина е важно да разгледаме как да създаваме стойност за клиентите и изграждаме взаимоотношения с тях, за да дойде моментът, при който можем да привличаме стойност в замяна.

Един от начините, които съм открила аз, е чрез образователното съдържание.

Защо е важно да образоваме аудиторията си, ще разберете в  “Историята за сивия шал” от първо лице 1 число. До тогава бъдете щастливи и мислете извън рамката! :)

ПРЕДСТАВЯНЕ

Казвам се Анна Христова и съм дипломиран Маркетинг специалист. Занимавам се с Маркетинг от 2011 година. Основател съм на Creative Marketing 102. Също така съм основател и идеолог на първото безплатно маркетинг училище в България- Маркетинг училище „Успех“. Преподавам “ Използване на социалните мрежи за бизнес“ във ВУЗФ гр. София, специалност Дигитален Маркетинг. Основоположник и лектор съм на Бизнес семинарите “ Активирай бизнеса си“. Партньор съм на Икономически университет, гр. Варна.
През последните 4 години помагам на малкия и среден бизнес в България да достигне до повече целеви клиенти, по един по-личен и вълнуващ начин, като същевременно помагам и на крайния клиент да успее чрез продуктите или услугите на този бизнес. Затова и не работя с всяка фирма. Съсредоточавам енергията си върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и поставям силата в ръцете на потребителя. Харесва ми да правя това, заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране и професионални умения.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP