ТЕМА

SEO и дигиталният маркетинг в бизнес контекст: Изчисляване възвръщаемостта от инвестицията. 7 въпроса, които трябва да си зададем преди да започнем да смятаме. (case study

Тази презентация ще разгледа дигитални маркетинг кампании от бизнес перспектива, или как да разберем кой канал е икономически ефективен за бизнеса и с най-добра възвръщаемост на инвестицията. Лекцията е насочена към собственици на бизнеси, маркетинг мениджъри/ директори и хора, които се занимават с бюджетиране и измерване ефективността на кампании. На лекцията ще бъде разгледан и практически пример на реален бизнес (case study).

ПРЕДСТАВЯНЕ

Дани Пелева има повече от 10 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, както в агенция, така и като Бранд мениджър в мулти милионна организация. Завършила е Стратегически мениджмънт на проекти в престижния University College London (UCL) в Лондон, Великобритания.

Дани е била лектор в редица международни конференции и симпозиуми на тема SEO и дигитален маркетинг. През 2014 оглавява международната агенция Local Fame с офиси във Великобритания, Щатите, Австралия и България. Понастоящем екипът на Local Fame помага на бизнеси от цял свят, най-вече в Щатите, Австралия и Европа.

В свободното си време Дани обича да спортува. Нейната страст е футболът.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP