ТЕМА

Видео панел: SEO въпроси и отговори, които ни вълнуват за успешна SEO стратегия.

По време на този панел някои от най-големите дигитални експерти в България ще отговорят на въпроси свързани с различни аспекти от SEO стратегията на вашия сайт. Или с други думи, заедно с група CEO-та ще говорим за SEO

 

Ще получите съвети и отговори за:

 

  • Хостинг и Домейн през SEO гледна точка - от Любомир Русанов и Методи Дреновски, те са създатели и управители на най-голямата хостинг компания оперираща на Балканите - SuperHosting.BG.

 

  • Скорост на зареждане и перформънс на WordPress сайтове - от Марио Пешев, който е част от топ 100 на WordPress инфлуенсърите в света и създател и CEO в една от водещите WordPress Development агенции в света - DevriX.

 

  • Link building през 2019, Domain Age, URL, и Authority, Какво е PBN - от Калин Каракехайов, създател и CEO в SEO.Domains и Tool.Domains, притежава една от най-големите бази от уеб сайтове и домейни в света (над 750 милиона).

 

  • Meta данни и вътрешно нареждане - от Ники Кръстев, създател и CEO в NT Websites, специалист с над 10 години опит в областите SEO, Digital Marketing и WordPress оптимизация.

 

  • Мобилна версия, съвети за оптимизация - от Генадий Воробьов, създател и CEO в Netpeak Bulgaria, една от водещите SEO и Digital Marketing агенции в Източна Европа.

 

  • Paid-organic mix, PPC и SEO, афектира ли едното другото, помагат ли си? - от Димитър Димитров, създател и CEO в Inbound.bg, една от водещите SEO и Digital Marketing агенции в България. 

 

  • Помагат ли социалните мрежи за SEO оптимизацията? - от Любомир Атанасов, Managing Partner в Internet Media Group и създател и CEO в SEOMAX, една от водещите агенции за изработка на сайтове, SEO и Digital Marketing в България. Освен това Любо е основател и организатор на събитията Digital4Plovdiv и Digital4Varna.

 

  • Създаване на вирално и релевантно съдържание - от Георги Малчев, Managing Partner в Xplora BG, Associate Professor в Нов Български Университет, Жоро има над 15 години опит в областта на дигиталния маркетинг, в периода 2014-2015 година е Head of Digital Marketing в Mtel (сега A1).

 

Аз - Диан Танков, Marketing Relations специалист, с дългогодишен опит в сферата на Дигиталния маркетинг. Ще бъда модератор на видео панела и ще дам своите коментари по темите от панела.

Очаква ни вълнуващ един час в съботния следобед на 29-ти юни, не го пропускайте, запазете вашето място за Digital4Varna!

 

ПРЕДСТАВЯНЕ

Диан е маркетинг специалист с дългогодишен опит в сферата на IT услугите. Родом е от Варна, където и живее през първите 18 години от живота си. И разбира се като горд варненец обича морето и родния си град.
Завършва специалност маркетинг в УНСС, след което работи като маркетинг специалист в най-голямата хостинг компания в България - SuperHosting.BG и като Marketing Relations Manager в една от водещите WordPress Development агенции в света - DevriX.
Някои от основните дейности, с които е бил ангажиран през годините включват: Изграждане и управляване на взаимоотношения с ключови партньори, организация на участия по събития, дигитален маркетинг, комуникация и взаимоотношения с потенциални и настоящи клиенти, както и участие в редица кампании и проекти, свързани с дейността на компаниите, за които е работил.
Участията в събития, дигиталния маркетинг и работата с WordPress проекти винаги са били удовлетворяваща работа за него. А напоследък се е запалил и по създаването на видео съдържание
Диан, вярва, че няма непостижими цели, просто някои неща изискват повече усилия и креативност, за да бъдат постигнати. Също така обича да се запознава с нови хора, така че не пропускайте да си поговорите с него на Digital4Varna.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP