ТЕМА

7 Успешни техники за привличане на клиенти чрез локално SEO и Маркетинг в социалните мрежи (SMM)

Истината е, че техниките за привличане на клиенти чрез локалната оптимизация на бизнеса Ви работят и то много добре. Искате ли да ви откриват лесно? Искате ли да бъдете сред първите предложения, когато някой търси ресторант в близост или хотел, вие да сте сред предложенията?  А как можем да обвържем социалните мрежи в цикъл от привличане на нови клиенти. Заповядайте на моята тема „7 Успешни техники за привличане на клиенти чрез локално SEO и Маркетинг в социалните мрежи (SMM)“ и ще научите, моите най-добрите практики и съвети.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Любомир Атанасов – Управител “Интернет Медиа Груп ООД”
Любомир е роден в град Пловдив. Основното му образование преминава в сферата на икономиката. Завършва Национална търговска гимназия със специалност „Икономика и управление финанси на търговията“, Бакалавър в КИА „Туризъм“, Магистър: АУ: Икономически факултет „Управление на бизнес администрация“.
В продължение на 8 години той се развива в сферата на търговията и дигиталния маркетинг. Натрупаните знания и решителност за развитие го карат да стане част от Интернет Медиа Груп ООД.
Опитът му до момента е натрупан в много различни области като Уеб дизайн, SEO оптимизация, търговска дейност, стратегически маркетинг и реклама, преподавателска дейност. През годините той участва в много фирмени обучения, следвайки ментори и участвайки в открити уоршоп срещи с цел обогатяване и изграждане на повече познания в сферата на бизнеса. Съчетавайки познанията си по изграждане на уеб дизайн, SEO оптимизация, планиране и изпълнение на сайтове заедно с уменията си в търговията той успешно участва в мнозина вътрешно фирмени и външни проекти довели до високи резултати и развитие.
Участвал е в създаване и развиване на брандове на IMG: Спортни студиа “КАМАТО“, Dream Agency – Агенция за провеждане на BTL рекламни кампании и организиране на събития, Дигитална агенция “SEOMAX“, Обучителни компании: Training Center IJ (бизнес обучения и коучинг) и IMG IT Академия Пловдив, където води курсове по Дигитален маркетин и SEO, Създаване на сайтове чрез WordPress.
По покана на Британското Посолство в София представляваше Training Center IJ пред водещите бизнес обучителни фирми в Европа.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP