ТЕМА

Ефектно и ефективно съдържание за Инстаграм

В последно време Инстаграм печели все повече и повече потребители, които ежедневно публикуват различно съдържание. Как да изпъкнем на фона на толкова много разнообразна информация и да привлечем необходимата ни аудитория? Освен някои теоретични обяснения за спецификата на видовете съдържание, които можем да създаваме за Инстаграм, лекцията включва важни практически насоки за визуалните (снимки, видеа, графики и др.) и текстовите компоненти на съдържанието (структура, дължина, хаштагове и др.), както и за цялостното оформление на профила, които ще ни помогнат да комуникираме ефективно посланията на бранда ни.

ПРЕДСТАВЯНЕ

По професия и призвание съм преподавател. По душа и сърце съм творец.

Завършила съм руска, българска и английска филология в този хронологичен ред. Имам докторска степен по Синтаксис на съвременния английски език. Обичам, познавам и изследвам езика и езиковите явления, както поотделно, така и в съпоставка. Накратко: филолог-лингвист съм до мозъка на костите си.

Имам повече от 20-годишен преподавателски опит зад гърба си, като съм минала през всички звена на образователната ни система – била съм учител в детска градина, в начално и основно училище и в гимназия, а през последните 10 години съм преподавател в университет. Междувременно в продължение на 9 години съм била в частния сектор като основател и преподавател в собствен езиков център за деца и възрастни. Работила съм също и като преводач и редактор с български и английски език, което допълнително изостри сетивата ми и оформи в мен траен интерес към писането и към проблемите на правилното и ясно изразяване на езика.

Проектът, върху който съм фокусирана в момента, е www.nadko.net – бизнес сайт с блог и онлайн магазин със съответните социални медии: страница във Фейсбук, профили в Гугъл и Инстаграм, канал в Youtube. Трафикът към всички тях е генериран напълно органично и се дължи на комбинацията от начина ми на писане и оформяне на съдържанието и личния ми стил на общуване и ангажираност към потребителя.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP