ТЕМА

Темата е насочена към начинаещите потребители на най-използвания в света CMS, които искат да направят или поддържат правилно своят първи WordPress уеб сайт или онлайн магазин с WordPress + WooCommerce.

По време на презентацията те ще научат повече за спецификите при оптимизацията на WordPress уеб сайтове и онлайн магазини, подбора на  подходящи теми и разширения, работата върху уеб сайта и добрите онпейдж практики за по-добро индексиране, работата извън уеб сайта (външни фактори, инструменти за анализ, линкбилдинг) и др.

Лекцията ще завърши с полезна информация относно безплатните и платените инструменти, нужни за нормалното функциониране и допълнителна защита на WordPress уеб сайтовете и онлайн магазините.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Завършил еобучения и специализации на компаниите лидери в дигиталния маркетинг и реклама като Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, HubSpot,SEMrush, Eventbrite и много други.

Оптимизира уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам. Има широки познания по Онлайн маркетинг и реклама,включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, E-mail маркетинг, Google Ads и като цяло PPC рекламата, Копирайтинг, Изграждане на уебсайтове и онлайн магазини и др. Той е Google local guide, ниво 8, както и част от единственото подразделение на Google Developers Community Groups у нас - GDG SOfia.Работил е по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада. Лектор е на конференции, семинари и обучения за малкия и среден бизнес.

С колеги развива NT Websites - компания за изработка на уеб сайтове и онлайнмагазини, базирани на най-използваната в света система за управление на съдържанието - WordPress. WordPress editor и contributor в екипа на преводачите в WordPress.org

Номиниран е за наградата “Герой на децата” през 2018 г. с инициативата му за "Безопасен Интернет" за деца от 5-ти и 6-ти клас, с която е обиколил десетки държавни и частни училища в страната.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
Име на фирма / Организация / ЕГН ( за фактура)
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP