ТЕМА

Ден 1 | Зала Одесос | 14:15 | "Изграждане на онлайн магазин с WooCommerce - добри практики и SEO"

ПРЕДСТАВЯНЕ

Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Завършил е обучения и специализации на компаниите лидери в дигиталния маркетинг и реклама като Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, HubSpot, SEMrush, Eventbrite и много други. Оптимизира уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам.

Има широки познания по Онлайн маркетинг и реклама, включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, Имейл маркетинг, Google Ads и като цяло PPC рекламата, Копирайтинг, Изграждане на уебсайтове и онлайн магазини и др. Google local guide, ниво 8. Работил е по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Германия, Франция, Америка и Канада.

Лектор е на конференции, семинари и обучения за микро, малкия и среден бизнес. С колеги развива NT Websites - компания за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, базирани на най-използваната в света система за управление на съдържанието - WordPress. WordPress editor и contributor в WordPress.org. Съорганизатор както на месечните срещи на WordPress Sofia Meetup и WordPress Networking Walk, така и на големите WordPress конференции (WordCamp) у нас и в Европа.

Номиниран е за наградата “Герой на децата” през 2018 г. с инициативата му за "Безопасен Интернет" за деца от 5-ти и 6-ти клас, с която е обиколил десетки държавни и частни училища в страната.

 

TOP